سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی انواع استایل

استایل ها و انواع آن ها

استایل را از نظر سادگی، بعد زمانی، کاربرد و از نظر نماد شناسی می توان دسته بندی نمود. با توجه به این موضوع که می توان ساختار فکر هر فرد دسته بندی خاصی داشته باشد اما به شکل کلی استایلها را به سه گروه اصلی تقسیم بندی می کنند که ساده، کاربردی و نماد شناسی از انواع آنها می باشند که در زیر قابل مشاهده است:

  1. ساده : مینیمال – ماکسیمال – ویمسیکال – مدرن – ترندی – کلاسیک – وینتیج – رترو
  2.  کاربردی: کژوال – خیابانی – کالج – فرمال – ورزشی – هنری – اگزاتیک – تام بوی – الگانت – کاری – ویبرنت
  3. نمادشناسی: بوهمین – گوتیک – هیپ هاپ – راکر – پانک – کاوگرل – آوانگارد

معرفی انواع استایل

طبقه بندی استایل بر اساس سادگی

از آن جایی که هنوز هم بسیاری از افراد زیبایی را در سادگی و کم بودن جلوه و زرق و برق می بینند، این نوع استایل ها بسیار طرفدار دارند. همچنین در دل همین مدل ها نیز، باز تقسیم بندی هایی وجود دارد که می تواند به انتخاب افراد در زمان خرید کمک نماید.

  • مینیمال: مهم ترین هدف این تیپ سادگی و استفاده از کمترین با در نظر گرفتن رسیدن به تصویر مناسب است. انتخاب رنگ کم و حتی کمترین لباس و اجتناب از تجملات برای استایل مینیمال می شود. از مهم ترین ویژگی های این مدل، پالت رنگی خاص آن است که شامل رنگ های خنثی و محدود است که از محبوبترین رنگ در این پالت سفید و مشکی و خاکستری و نود یا کرم می توان نام برد. اکسسوری و جواهرات برای این نوع تیپ می بایست ظریف و ساده انتخاب شود. همچنین برش‌های دقیق و کیفیت دوخت لباس‌ها بسیار اهمیت دارد.
  • ماکسیمال: از دیگر انواع تیپ های پر زرق و برق است که جلوه ای متفاوت دارد. جسارت و داشتن ایده های خلاق مهم ترین گزینه در انتخاب این استایل است که به فرد کمک می کند تا جلوه ای دیگر از لباس پوشیدن را تجربه نمایند. انتخاب لباس با طرح های متفاوت و رنگ های گرم و پرحرارت به همراه اکسسوری های فانتزی جلوه ای ویژه و خاص به این مدل می بخشد. یکی از مزیت های برجسته این استایل لباس های چند لایه و رنگی به همراه اکسسوری های زیاد است که در استفاده از آن ها هیچ محدودیتی نیست.
  • ویمسیکال: استایلی شاد با رنگ های متنوع که عموما با رویا و خیال بافی شکل می گیرد. در پالت رنگی این استایل رنگ سیاه در حاشیه است و بیشتر از رنگ های آبی و سبز و صورتی در طیف های مختلف استفاده می شود. الگوهای مورد توجه در طراحی این استایل عموما گل گلی، نقطه دار، توپی است و طرح دار بودن بسیار اهمیت دارد. دامن های حریر و گیپوری، پیراهن های طرح دار و کت از اصلی ترین  آیتم های اصلی ویمسیکال است که با استفاده از اکسسوری های خاص و همرنگ ساختار جذابی را به وجود می آورد.

انواع استایل

مشخصات انواع استایل بر حسب زمان

  • ترندی: نوعی دیگر از انواع استایل ها که با ظهور شبکه های اجتماعی بسیار متداول شده است ترند نامیده می شود . ترند در واقع  همان مد روز بوده با این تفاوت که منبع الهام آن شبکه های اجتماعی و افراد تاثیرگذار هستند. این استایل آخرین تحولات مربوط به عرصه مد پیروی می کند. آن عموما به شکل فصلی بوده و هر فصل تغییر می کند. افراد مدگرا، همیشه از آخرین تحولات مد اطلاع دارند و از آن ها در پوشش های خود استفاده می کنند.
  •  مدرن: سادگی بخش جدایی ناپذیر این استایل بوده که با اضافه کردن کمی خلاقیت و قرار دادن الگوهای مد روز و استفاده از رنگ های مد سال در آن می تواند ترکیب جذابی را برای تیپ افراد درست کند . استفاده از آیتم های ساده، پیراهن، شلوارها، دامن و… با پالت رنگی محدود، همیشه زیباست و هیچ گاه از مد نمی افتد.
  • کلاسیک:  پایه و اساس شیک پوشی مدل های کلاسیک هستند که انتخاب محافظه کارانه به همراه آراستگی نشانه بارز این استایل است. استایل کلاسیک نمایانگر ظاهری منحصر به فرد به شمار می روند و از همین رو افرادی که در پوشیدن لباس ها محاقظه کار هستند، با اعتماد به نفس بیشتری این مدل ها را به تن می کنند و به بیرون چنان القا می کنند که بر همه اوضاع و احوال خود تسلط دارند. این پوشش ها به ویژه در محیط های اداری رسمیت و محبوبیت خاصی دارند. از مهم ترین خصوصیات این تیپ، استفاده از رنگ های خنثی است. مهم ترین لازمه های این مدل پوشش تاپ های خط دار، ژاکت های پشمی، پیراهن های سفید و ساده، سویی شرت هایی با یقه وی شکل به همراه چکمه های ساق بلند, کفش های با کف تخت و اکسسوری های زیبا می باشد .
  • وینتیج: استفاده از لباس هایی با طرح های قدیمی و یا الهام گرفته شده از سبک های گذشته بوده و برای کسانی مناسب است که سبک های قدیمی را تحسین می کردند و از آیتم های گذشته بدون تغییر مجدداً استفاده می کنند. در این استایل از سبک های دوره قبل تقلید می شود و یا آنها را نو سازی مجدد می کنند. جالب است بدانیدکه برای استفاده از مدل، هیچ قانون و یا تعریفی وجود ندارد. استفاده از زیورالات و گردنبندهای بزرگ و النگوهای ضخیم زیبایی و اهمیت انتخاب کفش از برجسته ترین قسمت های مهم این استایل است. گزینه های مناسب برای این مدل کفش هایی با رنگ های خنثی و از جنس چرم مرغوب  هستند.
  •  رترو: استایل رترو در دهه 1970 و 1980 مد شده است. لباس های ورزشی مانند کاپشن های فوتبال، پیراهن و تی شرت نمونه هایی از این نوع استایل محسوب می شوند که الهام گرفته از گذشته برای افراد علاقه مند به نوستالژی می باشد. این استایل در واقع خصوصیات گذشته را به صورت مدرن در بر دارد و همین مورد وجه تمایز رترو با استایل وینتیج به شمار می رود. به طور کلی پالت رنگی مخصوص به این استایل، رنگ های پاستیلی و نئونی بوده که متناسب با فصل می باشد.استفاده از اکسسوری ها و زیور آلات براق و آنتیک نیز گزینه مناسبی برای این مدل است.